Продукти за автодиагностика и обслужване на автомобила

Комутатор за дюзи IVC8/IVC8L

IVC-8 е комутатор за бензинови електрически дюзи. Комутатора се ползва в комбинация с ултразвукова вана. При почистване дюзите се поставят във ваната включени към комутатора. IVC8 има два режима на работа, които се избират с бутон изведен на предния панел. Първият режим позволява да се зададе честота на комутация от 100 до 4500 оборота/мин. (с потенциометър на предния панел) при фиксирано време на отваряне на дюзите. При втория режим уреда променя автоматично честотата на комутация от 1000 до 7000 оборота/мин. при фиксирано време на отваряне на дюзите.

Окомплектовка:
- Хардуерен модул IVC-8 / IVC-8L - 1бр.
- Комплект кабели за IVC-8 / IVC-8L - 2бр.
- Куфар (само за IVC-8L) - 1бр.

 


Комутатор за дюзи IVC8


Комутатор за дюзи IVC8L

 

IVC-8
Комутацията на дюзите по време на почистването им осигурява навлизане на разтрептяната почистваща течност в пространството около иглата и разбиването на отлаганията /замърсяванията/ там. Едновременно към тестера могат да се включат 8 дюзи, разделени на 2 канала по 4. Защитата от късо съединение и претоварване се индицира със светодиод по отделно за всеки от двата канала. Към комутатора могат да се включат дюзи с различно съпротивление от 1 до 18 Ом. Свързващите кабели позволяват лесно и бързо включване на различни ведове дюзи.
IVC-8L
IVC-8L е комутатор за бензинови електрически дюзи имащ всички възможности на IVC8. С IVC8L можете да задавате и времето на отворено състояние на дюзите. Честотата на комутация и времето на отворено състояние на дюзите се индицират на две отделни LED индикации съответно в 'обороти/мин х 10' и 'ms'. Добавена е и индикация за текущия режим на комутатора. Използвайки IVC8L може да се прави проверка за относителен дебит на дюзи. За целта потребителя трябва да осигури необходимото оборудване, като рейка за монтаж на дюзите, мензури, горивна помпа и др. Ръководство на потребителя за IVC8L може да намерите тук.

 

Автодиагностика