DEK Sound&Speed - Автоаудио, автомобилно осветление и аксесоари

Реглаж на фарове и ремонт на фарове

Често задавани въпроси

Регулиране на фарове на автомобили
Преглед и реглаж на двата фара - 18 лв.
Преглед и ремонт на фар - 35-60 лв.

Най-масово пренебрегваният елемент при автомобилите са фаровете. Сигурно ви се случва непрекъснато да бъдете заслепявани от насрещното движение, особено когато карате на дълъг път извън града. Запитвали ли сте се, дали не сте като хората, които ви дразнят?

Добра практика е да се извършва периодичен преглед и при нужда - реглаж на фаровете. Ето и някои от често срещаните проблеми:

Проблем:
Фаровете светят нагоре и навън
Резултат:
Осветявате повече очите на насрещно движещите се водачи, отклокото пътя си. В резултат - вие не виждате добре пътя, а насрещното движение е заслепено от вас. Много неприятно се получава при разминаване на два такива автомобила.

Проблем:
Фаровете не светят достатъчно силно
Резултат:
Пътят пред вас не е добре осветен. Ефектът се усилва, когато сте заслепени от насрещно движещ се автомобил.

Заповядайте в нашия сервизен център да проверим и отрегулираме вашите фарове

Регулиране на фарове на автомобили

Висококвалифициран специалист с помощта на специализирана техника ще прегледа и регулира вашите фарове. Това ще ви отнеме само петнайсетина минути и срещу сумата от 10 лв. ще спестите множество предпоставки за възникване на ПТП и евентуални проблеми с органите на Пътна полиция.

 

Регулиране на фарове на автомобили

На пръв поглед изрядните фарове може изобщо да не са такива. Посоката и силата на светене не може да бъде определена с невъоръжено око, затова е нужна намесата на техниката.

 

Регулиране на фарове на автомобили

Регулирането на фаровете, колкото и просто да изглежда, може да причини много главоболия на този, който го извършва. Ние ще направим това вместо вас и вие ще останете доволни и чисти. Освен това ще останете изненадани как виждате с "новите" си фарове.

Разбира се, може да се случи и фаровете ви да са повредени без да предполагате. Това, че светят, не гарантира тяхната изправност и цялост. Тук ще разберете дали това е така, а при нужда от ремонт - ние сме насреща!

 

Ремонт на фарове на автомобили

Регулиране на фарове на автомобили

Авто аудио