DEK Sound&Speed - Автоаудио, автомобилно осветление и аксесоари

DEK - Продукти за автоозвучаване - Адаптори REGENT за автомобилни високоговорители

Адаптори REGENT за автомобилни високоговорители

Обратно в "Аксесоари"

Поради спецификата на самата врата, не би могло да се постави какъв да е говорител там, поради причина, че конструкцията на вратата е направена от производителя съобразно говорителя, който той е решил да постави.

Когато искаме да поставим по-голям е нужно да поставим такъв адаптор, който е съобразен с оригиналния размер, който може да се монтира във вратата. Съответно взимаме адаптора за модела и го монтираме посредством рапидни винтове или поп-нитове. Обикновено фабричните са монтирани с поп-нитове.

Вижте всички адаптори...


Universal

Alfa Romeo

AUDI

BMW

Chevrolet

Citroen

FIAT

FORD

Honda

Lancia

Mazda

Mercedes

Nissan

Opel

Peugeot

Renault

Seat

Skoda

Suzuki

Toyota

Volkswagen


При използването на такъв адаптор не се срязва вратата!

Например Опел Вектра - шасито на говорителя е отлято със самия адаптор. И когато се махне остава само една ламарина от вратата. Тогава се използва адаптора и се монтира на освободеното място.

Необходимостта е наложителна, защото говорителят трябва да бъде изнесен напред, защото иначе ще подпре отзад, в случая с Опел Вектра - ще подпре в шината, по която се движи стъклото. А същевременно е важно и от акустическа гледна точка, защото не трябва да се получава голямо пространство между декоративната кора и говорителя, за да не се получи втори обем между тях - лошо звучене.

Авто аудио